İş Ortağı

Gökçerella Atölyeleri
Gökçerella Atölyeleri
3 Aktivite İş ortağı

İletişim bilgileri

Gökçerella Atölyeleri hakkında

Gökçe Tuncer

İstanbul doğumlu Gökçe Tuncer Erbabacan, orta ve lise öğrenimini Saint Benoit Fransız Lisesi’nde tamamladı.



Üniversite öğrenimine Yıldız Üniversitesi Fransızca Mütercim Tercümanlık bölümünde başladı, daha sonra Fransa Lyon-Lumière Gösteri Sanatları bölümüne geçiş yaptı. Paris Sorbonne Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olduktan sonra Türkiye’ye döndü. Bir süre İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları’nda yönetmen asistanlığı ve Şahika Tekand’ın Stüdyo Oyuncuları ekibinde oyunculuk yaptı. Ardından televizyon macerası başladı. TV8’de ‘Alkışlar’ adlı kültür/sanat programının editörlüğünü, Powerturk Tv’de üç ayrı programın editörlüğünü ve metin yazarlığını yaptı. Nebil Özgentürk’ün yapım şirketinde çalıştı; ‘Kentlerin Dili’ programı ile ‘Dünya Bir Oyun Sahnesi’ programlarının editörlüğünü ve metin yazarlığını yaptı.



Fransızcadan kitap çevirileri yaptı; çeşitli gazete ve dergilerde şiirleri ve öyküleri yayınlandı. Öykülerinden oluşan Göz Müptelası adlı kitabı ve şiirlerinden oluşan Gölgesi İnce Kız adlı kitabı 2012 yılında yayınlandı.



İstanbul Drama Sanat Akademisi’nde MEB onaylı Yaratıcı Drama Liderliği eğitimi aldı. 2015-2017 yılları arasında İstek Vakfı Belde Lisesi’nde yaratıcı drama ve tiyatro eğitmenliği yaptı. 2016-2017 Tiyatro Sezonu’nda Küçük Salon’da sahnelenen “The Tangled Skirt" adlı İngilizce oyunda rol aldı.



Diem Akademi'de başladığı kurumsal eğitmenlik yolculuğuna Baltaş Grubu'nda Eğitim Program Yöneticisi olarak devam etti. Halen kurumlara yönelik Etkili Hitabet, Sunum Becerileri, Etkili Ses Kullanımı, İletişim Teknikleri, Duygusal Zekâ Temelli İlişki Yönetimi, Doğaçlama Konuşma Becerisi, Yaratıcı Düşünme ve Türkçenin Doğru Kullanımı gibi başlıklar altında eğitimler vermeye devam ediyor.



Aynı zamanda hem çocuklara hem yetişkinlere yönelik Resimden Dramaya Atölyesi ®, Kitaptan Dramaya, Hikâyenin Yolculuğu, Tiyatroya İlk Adım ve Masal-Drama başlıklı atölyeler düzenliyor.



Fransızca, İngilizce ve İtalyanca biliyor.

Gelecek Aktiviteler

Hipokid Ücretsiz

Cuma 10 May 2024 19:00 - 20:00

9 yaş - 12 yaş

Ücretsiz

Geçmiş Aktiviteler

Resimden Dramaya

Pazar 18 Şub 2024 19:00 - 20:30

10 yaş - 12 yaş

300.00 ₺