Sinema Filmleri ile P4C Atölyesi

Opus Noesis

Kategoriler: Felsefe, Kişisel Gelişim
Yaş Grubu: Ebeveyn
Format: Çevrimiçi Canlı

Sinema Filmleri ile P4C Atölyesi

Opus Noesis

Kategoriler: Felsefe, Kişisel Gelişim
Yaş Grubu: Ebeveyn
Format: Çevrimiçi Canlı

Salı 09 Oca 2024
20:30 - 22:30
Rezervasyona kapatıldı

Hakkında

#HayataDokunanİşler üreten Opus Noesis, sinema filmleri ışığında gerçekleştirilecek olan P4C atölyeleri için sizleri Özlem Erdoğan ile buluşturuyor... Kült sinema filmleri ile düşünce çukuruna düşmeye ne dersiniz?

Sinema Filmleri ile P4C Atölyesi’nde yetişkinlerle, uyaran olan bir sinema filmi kesitinden yola çıkarak, birçok felsefi kavram ve problem üzerine düşünüyoruz.

Sinema Filmleri ile P4C Atölyesi’nde bu ay:

The Pianist
Kurak Günler
The Seventh Seal
filmlerinden uyaran sahne kesitleri ile savaş, şüphe ve ölüm kavramlarını kolaylaştırıcı ‘Özlem Erdoğan’ eşliğinde soruşturacaksınız.

Ayrıntılar:

18 yaş ve üzeri katılımına uygundur.
Kontenjan 10 kişidir.
Atölyeye katılım sağlayacak kişilerin, filmleri izlemeleri şart değildir.

Nasıl Hazırlanmalı:

İnternet erişimi olan masaüstü bilgisayar, tablet, değilse mobil cihaz Mümkünse kablolu kulaklık Sessiz bir ortam, olanaklı değilse sorun değil, mikrofonunuzu kapalı tutabilir, konuşmak istediğinizde açabilirsiniz. Atölyeden önce eposta adresinize gelen bir şifre ile https://zoom.us adresinden katılım sağlayabilirsiniz. Bağlantıyla ilgili herhangi bir sorunuz olursa ya da desteğe ihtiyaç duyarsanız [email protected] adresine "çevrimiçi destek" konu başlıklı eposta gönderebilirsiniz; eposta ve/veya telefonla destek verilecektir.

İptal politikası:

24 Saat önceden iptal edilebilir.

İş Ortağı

Opus Noesis
Opus Noesis
(+90)2129722272

Opus Noesis, adını, Latince “iş” anlamına gelen “opus” ile Grekçe “noesis”ten, “aklın, sezginin ötesine geçen kavrayışının ürünü”nden, almakta. Kısaltması olan “ON”, Grekçe “olmak” fiili, Türkçe “tamlık”, “tamamlanmışlık” anlamlarında kullanı...

Yorum

Bu aktivite için henüz yorum yapılmamış.
Salı 09 Oca 2024
20:30 - 22:30
Rezervasyona kapatıldı