atölyepikolo ile İstanbul Arkeoloji Müzesi Turu

atölyepikolo

Kategoriler: Sanat ve El İşi
Yaş Grubu: 6 yaş - 9 yaş
Format: Yüzyüze Katılım - Mekanda

atölyepikolo ile İstanbul Arkeoloji Müzesi Turu

atölyepikolo

Kategoriler: Sanat ve El İşi
Yaş Grubu: 6 yaş - 9 yaş
Format: Yüzyüze Katılım - Mekanda

Pzt
12:00 - 13:00
13 Kas - 13 Kas

Hakkında

Ara tatilde çocuklarla İstanbul Arkeoloji Müzesi’nde buluşuyoruz! Yenilenen sergi bölümleri, dev resimler, panolar ve canlandırmalar ve Arkaik Dönem, Anadolu-Pers Dönemi ve Bizans dönemi gibi farklı dönemlere ait binlerce esere ev sahipliği yapan İstanbul Arkeoloji Müzesi’ni çocuklarla keşfediyoruz. İnteraktif, diyaloğa dayalı ve drama ile oyun temelli müze turumuzun ardından seçili yapıtlar üzerine sohbet edecek; ardından, çocuklar kendi çalışmalarını üretecek ve programımızı bitireceğiz.

Her çocuk biriciktir, ancak turlarımızda çocukların dilsel, bilişsel ve davranışsal farklılıklarını ön plana çıkarmadan, homojen bir şekilde grup dinamiğini oluşturmaya özen gösteriyoruz. Kurguladığımız bu homojen ortam ile çocukların
kendilerini ifade etme becerilerini ve öz güvenlerini destekleyerek sanatın ve müze gezme pratiğinin onların gündelik hayatlarının bir parçası haline getirmeyi hedefliyoruz.

Nasıl Hazırlanmalı:

Belirtilen katılım bedeli bir çocuk içindir. Yetişkinler müzeyi gezmek isterlerse kendi müze kartları ile giriş yapacaklardır.

İptal politikası:

İptal Edilemez

Konum Bilgileri

İş Ortağı

İki müze eğitimcisi tarafından kurulan atölyepikolo, sanat, ekoloji, tasarım, bilim, çocuk yogası, jonglörlük ve mimarlık gibi farklı disiplinlerde çocuklara (18 ay-12 yaş), ailelere, gençlere ve yetişkinlere yönelik atölyeler düzenler. Atölyelerimizde, çocuklar başkahraman...

Yorum

Bu aktivite için henüz yorum yapılmamış.
Pzt
12:00 - 13:00
13 Kas - 13 Kas