Çocuklar için Yazar-Çizer Atölyesi

Opus Noesis

Kategoriler: Sanat ve El İşi, Masal, Tasarım, Felsefe, Kişisel Gelişim
Yaş Grubu: 9 yaş - 12 yaş
Format: Çevrimiçi Canlı

Çocuklar için Yazar-Çizer Atölyesi

Opus Noesis

Kategoriler: Sanat ve El İşi, Masal, Tasarım, Felsefe, Kişisel Gelişim
Yaş Grubu: 9 yaş - 12 yaş
Format: Çevrimiçi Canlı

Salı 13 Haz 2023
19:30 - 21:30
Rezervasyona kapatıldı

Hakkında

#ÇocukYazarÇizerAtölyesi etiketiyle #HayataDokunanİşler üreten Opus Noesis, çocuk yazarlar ile çizerleri, çocuklarla yaratıcı yazarlık atölyeleri yapan Fulya Sormaz Öğüt'ün kolaylaştırıcığında açılan çevrimiçi atölyede buluşturuyor.

Çocuklar, hepimiz gibi çekirdek becerilere sahiptir; bunlar geliştirilebilir. Yetişkinlere özgü görünen birçok işin altından kalkabilirler; bunu şüphesiz kendilerince yaparlar. #ÇocukMüellif mottosuyla hareket ederek çocuk yazarlar ile çizerlerin yazma-çizme pratiklerinin geliştirilmesi için bir atölye tasarladık. Sürecin sonunda hedeflenen, katılımcı çocukların ortaya koydukları ürünleri basılı hale getirerek ‘Opus Çocuk’ kitaplığı altında erişilebilir kılarak etkileşimli hale getirmek. Atölyenin amacı, çocuk odaklı olup çocukların kendi perspektifinden gördükleri dünyayı anlamaları, bunu kurgu dolayımıyla dile dökmelerini sağlamaktır. Ortaya çıkan ürünler, ‘çocuk’a’ ait olacaktır. Kolektif bir üretim süreci murad edilmektedir...

Ayrıntılar

Program, 13- 27 Haziran tarihleri arasında Pazartesi ve Cuma günleri 19:30 - 21:30 saatleri arasında gerçekleşecektir.
Yazmaya ve/veya çizime ilgi duyan 9-12 yaş aralığındaki tüm çocukların katılımına açıktır.
Atölye katılım ücreti 1500 TL’dir.
Katılımcı sayısı 10-20 aralığındadır.

Nasıl Hazırlanmalı:

İnternet erişimi olan masaüstü bilgisayar, tablet, değilse mobil cihaz Mümkünse kablolu kulaklık Sessiz bir ortam, olanaklı değilse sorun değil, mikrofonunuzu kapalı tutabilir, konuşmak istediğinizde açabilirsiniz. Atölyeden önce eposta adresinize gelen bir şifre ile https://zoom.us adresinden katılım sağlayabilirsiniz. Bağlantıyla ilgili herhangi bir sorunuz olursa ya da desteğe ihtiyaç duyarsanız [email protected] adresine "çevrimiçi destek" konu başlıklı eposta gönderebilirsiniz; eposta ve/veya telefonla destek verilecektir.

İptal politikası:

24 Saat önceden iptal edilebilir.

İade Politikası:

Aktivite Programı/Kurs başlangıç tarihinden sonra yapılan taleplerde iade yapılmaz. Ancak, başlangıçtan 24 saat önce yapılan taleplerde %50 iade yapılır.

Telafi Politikası:

1 adet telafi talebi yapılabilir. Telafi planlaması aktivite başlangıcından en geç 24 saat önceden bildirilen durumlarda geçerlidir.

İş Ortağı

Opus Noesis
Opus Noesis
(+90)2129722272

Opus Noesis, adını, Latince “iş” anlamına gelen “opus” ile Grekçe “noesis”ten, “aklın, sezginin ötesine geçen kavrayışının ürünü”nden, almakta. Kısaltması olan “ON”, Grekçe “olmak” fiili, Türkçe “tamlık”, “tamamlanmışlık” anlamlarında kullanı...

Yorum

Bu aktivite için henüz yorum yapılmamış.
Salı 13 Haz 2023
19:30 - 21:30
Rezervasyona kapatıldı